Beoordelingen van O Sole Mio Almere

Recente recensies van O Sole Mio Almere

4 sterren na 22 reviews

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Groot, genoeg voor 2. Goed van smaak. Echte Italiaanse stijl dunne bodem (géén bordkarton). En zeker niet duur. (Bijna) exact op tijd geleverd. Extraatje: 2kleine broodjes met kruiden creme erbij. Lekker.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat ik nooit mijn positieve beoordelingen achter laat en nu dan überhaupt een reactie dan wel negatief. Normaal gesproken ben ik altijd zeer te spreken over het eten. O Sole Mio is al ruim 20 jaar mijn favoriet, maar vanavond heb ik om de blauwe kaas heen gegeten, omdat ik bang was er ziek van te worden ook mijn vriend was niet te spreken over de kwaliteit van het eten. Voorlopig even genezen. Jammer.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, hoewel de Calzone minder 'gevuld' leek dan anders. Volgende keer beter?

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat meer saus in het tasje dan in het bakje waar het in hoorde te zitten. Dus misschien beter om de deksel met folie vast te wikkelen zodat het tijdens transport over de verkeers drempels in het bakje blijft

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd meer dan uur te laat afgeleverd en bleek ook noghalf warm te zijn en geen broodjes ,We hebben tel. Contact gehad en druk werd als excuses aangevoerd ,dit is mogelijk maar dan moet je wel contact met klant opnemen en niet andersom en dan kan je wel een fles wijn beloven dat maakt niet alles goed en moet je de fles ook wel geven .we hadden voor solo mio gekozen omdat we voorheen lekkere pizza,s hebben gehad dus dit was een behoorlijke tegenvaller.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd pietsje overdreven ( anderhalf uur) vroeger bestelde ik hier altijd, was echt mijn favoriet. Pizza keiharde korst, weinig erop en lauw. Waar is het misgegaan? Exit een klant.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs na 2 pogingen nog niet gekregen wat ik besteld had en slechte kwaliteit. Nooit meer iets bestellen bij deze pizzeria

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lauw

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik was optijd en kreeg bestelling direct uit oven mee. Vriendelijk personeel en gemoedelijk.!!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza waren optijd bezorgt, ik gaf 18:15 aan op de website. En zo laat werden ze ook bezorgd. Ze waren heel warm toen ze aan kwamen en ze smaakte zoals altijd weer super lekker. Dit zijn de beste pizza’s van Almere!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde iets langer dan aangegeven (15min) en de bolognesesaus van de pizza calzone ontbrak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

goede pizza's en een heerlijk extratje.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, Zijn alleen aan het bezuinigen op de salami (halve plakjes) maar verder goed

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker