Beoordelingen van O Sole Mio Almere

Recente recensies van O Sole Mio Almere

4 sterren na 152 reviews

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en ruim binnen de beloofde tijd. Goede prijs kwaliteit. Goed heet bezorgd. Pizza's mogen iets uitgebreider belegd worden alle smaken en dan ook natuurlijk iets duurder. Aandachtspunt: als je een fles wijn niet meer hebt dan ook niet beloven.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging wel half uur later dan afgesproken en wederom niet de beloofde fles wijn erbij

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vast adres voor pizza bezorgen: altijd vers gemaakte bodem, verse ingrediënten en prima levering. Ik vind het 1 van de beste en lekkerste pizza’s in Almere!! Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en goed op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heet eten vonden wij dit keer helaas erg zout en minder smakelijk. Voorheen altijd goed. jammer zo'n misser

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gied belegd en mooie krokante bodem. Had wat meer smaak mogen hebben, alsof de tomatensaus vergeten was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben niet tevreden over de pizza's, ze waren koud en taai. Daarnaast hebben we 1,5 uur moeten wachten. Ik zal niet meer bestellen bij O Sole Mio omdat we in het verleden ook slechte ervaringen hebben gehad. Maar ik wilde het weer eens proberen, maar helaas!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten wat zeer snel bezorgd werd.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb anderhalf uur moeten wachten op de bestelling. Een half uur langer dan de inschatting na de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim op tijd, goed warm en weer erg lekker!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, zowel de pizza's als de bezorging en precies op tijd! Zelfs met een opmerking op het bestelformulier wordt rekening gehouden. Aanrader als je een 'echte' pizza wilt.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en keurig op tijd bezorgd

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 wks ago i suffered massive stomach aches from the pizza ordered here, i only ordered pizza for my son this time. Now he's had a day in hell. Been ordering here for years, but not for us anymore. Damn shame. Delivery took 90min (on a weekday).

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en keurig op tijd.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's met een krokante dunne bodem. Echt Italiaans! Bezorging stipt op tijd. Aanrader.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Paar keer mindere ervaringen gehad, maar gisteren waren de vegetarisme's echt superprima. Echt weer genoten.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren altijd erg tevreden maar gisteren kregen wij een dessert dat nog bevroren was en daarna niet lekker. Erg jammer: wat oud en taai. Een afknapper als je lekker wilt eten.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan aangegeven geleverd door een super aardige dame. Eindelijk weer als van ouds, eten was goed warm bij aankomst en de smaak was perfect! Donderdag 11 juni.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik weet niet door wie het komt, maar nu al verschillende keren gehad dat de saus die bij de Calzone hoort, meer in het plastic zakje zit dan in het bakje. Gisteren zat er bijna niks meer in het bakje. Pizza is verder goed.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en lekker heet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was te laat maar werd keurig door o solo mio gebeld dat ze verlaat waren en dat ze er aankwamen super service! Pizza's waren weer heerlijk zoals altijd

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s smaakten prima maar waren snel afgekoeld. Hadden heter mogen zijn bij levering. Netjes dat er gebeld wordt om te zeggen dat de bestelling vertraging had opgelopen.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals meestal, erg lekker pizza's en vlotte bezorging (zondagavond) binnen een uur. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger neem ik niets kwalijk en Feiten: - 18:38 bestelling geplaatst - Melding verwachte bezorgtijd: 19:40 uur - Daadwerkelijke bezorging 20:58 uur - De pizza's waren lekker en warm. - Melding status bezorging om 21:11 uur met "uw bezorging is onderweg" Mijn mening: Deze zaak heeft zijn zaken niet op orde qua planning

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur wachttijd is wel een beetje lang.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de kwaliteit top. Helaas een uurtje te laat met bezorging.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, redelijke prijs, gooien klantenservice en een vriendelijke bezorger

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee gerechten besteld, maar niet ontvangen, vanwege de verbouwing van de pizzeria. zou U ons het geld terug willen storten. Hartelijk dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Pizza’s waren heerlijk. Enkel de bezorgtijd was drie kwartier later dan gezegd. Dit werd wel weer goedgemaakt. Zullen zeker weer opnieuw bestellen en hopen op een snellere bezorging.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg goed!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza calzone met gorgonzola is altijd erg lekker. Bezorging was supersnel. Fijn, want ik had honger :)

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza kwam koud aan en er zat geen extra kaas op waar ik wel voor hab betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten. Wel jammer dat de pizza's (zelfs de cazone) al bijna koud waren toen we eraan begonnen. Zijn direct gaan eten na bezorging...2e helft van mijn calzone was echt koud.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en kwaliteit van het eten was uitstekend.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een Calzone al Gorgonzola besteld, mijn favoriete pizza, bijna altijd supergoed. Dit keer leek het erop dat er nogal wat rode pepers en de heetste salami doorheen zwom, vuurspugen dus. Willen jullie dit nóóit meer doen, ik had hier niet om gevraagd.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben besteld en kregen bericht dat het een klein uurtje zou duren. Na 1,5 uur maar eens gebeld en de pizza zou er aan komen zodra er een bezorger binnen kwam. Helaas heeft het uit eindelijk ruim 2 uur geduurd voor de pizza's er waren.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza broodjes kruidenboter heerlijk en voldoende voor herhaling vatbaar

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dankjewel voor mij pizza voeren tijdens de Apocalypse

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd erg goed. Vroeger waren er ook broodjes bij. Maar tijden veranderen, de volgende keer bestel ik ze mee. Bedankt

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Calzone is onze favoriet, altijd lekker

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel met enige regelmaat maar echt altijd top. Eten goed en heet en bezorging netjes op tijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging/bezorgster, de pizza was goed warm en weer super lekker!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne had iets kruidiger mogen zijn.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Al een hele tijd niet besteld omdat er keer ervoor tegen viel. Maar zowel de pizza als de pasta lekker en goed warm! Helaas werd het wel veel eerder bezorgd dan de tijd die ik had opgegeven maar uiteindelijk is ook dat wel goed gekomen.

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, goede pizza's, de echte napoletana!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets anders dan lof voor O’ Solemio, het is geen straf om tijdelijk zonder keuken te zitten en de gerechten van O’ Solemio voorgeschoteld te krijgen, dat is echt een feestje! Snel, vriendelijk èn heet opgediende maaltijden....dankjewel!

, 01-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had eens gebakken mosselen genomen. Ze waren gefrituurd in een jasje van paneermeel. Héél droog. En zonder saus (dipsaus) geleverd. Een misser. Met saus waren ze wellicht lekker. Niet meer doen!

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza waren heerlijk en werden vlot bezorgd

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's van almere Op tijd ,goed warm en met extra broodjes met kruidenboter helemaal top.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker als altijd. Voor het eerst via de app besteld. Dat werkt super. Adequaat op de hoogte gehouden over de status.

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gebruikelijk heerlijke pizza's en keurig op tijd!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer echt super lekker en keurig op tijd.

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm. Lekkere verse salade en broodje.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de 4 bestelde pizza's 2 verkeerd geleverd. Dus daardoor niet met elkaar kunnen eten. Had netjes gestaan om bij de levering van de twee later gebrachte pizza's een kleinigheid bij te voegen! Gaat niet om het geld maar excuus voor het ongemak.

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur moeten wachten op een koude pizza

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht pizza en zoutig

, 17-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds de LEKKERSTE!

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza. Duidelijke opgeschreven wat de vegetarische calzone en bijbehorende tomatensaus was. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s !!

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima product, goed van smaak voldoet aan de verwachting.

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect 👍🏾

, 04-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Perfect en lekker warm waren de pizza s

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Anderhalf uur gewacht op de bestelling en bij de opmerkingen had ik een wijziging aan gegeven en dit is niet gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en perfect op tijd. En lekker weer

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer eens koud!!!

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren mijn favoriet altijd te vreden geweest. De beste shoarma van almere!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen jammer dat hij bijna koud was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ene keer is de pizza heerlijk en de andere keer niet. Deze keer bestelde ik een calzone vegetariana zonder olijven. Hij was niet gaar en er zaten 12 olijven in....

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere calzone, wij bestellen al heel lang hier altijd goed.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

De bolognese saus leek teveel op tomatenpuree. Teveel concentraat. Brood met kruidenboter was erg lekker.

, 23-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone gorgonzola is altijd superlekker en de bezorging was op de minuut! Perfect!

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vorige week was de pizza heerlijk! Vandaag iets minder, maar wat wel jammer was is dat we geen saus bij de Kapsalon Doner hadden ontvangen. Niet gebeld, want voor het er is is het eten koud.

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de aangegeven tijd bezorgd en het eten is zoals altijd erg goed.

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza's gegeten

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ossenhaas was vreselijk taai. Vol met zenen. Dit was geen ossenhaas. Jammer, vorige keren was het altijd goed, maar na deze ervaring denk ik nog wel 2 keer na voor ik weer voor 21 euro dit bestel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd geleverd, mijn pizza met 4 soorten kaas...ik weet niet of dat er 4 soorten op zaten, het leek mij van niet, maar best lekker. De shoarma pizza was erg lekker.

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Twee uur gewacht op bestelling. 2x gebeld, schaapachtige sorry Bij aankomst verbranden pizzas en de döner kapsalon was ook niet wat wij gewent zijn. Jammer was echt mijn favo afhaal restaurant.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren twee dingen besteld bij deze zaak. Ik dacht in eerste instantie dat het de verkeerde bestelling was maar later bleek dat ik zelf de fout had gemaakt, dus pasta ipv pizza quattro formagi. Kan gebeuren denk je dan. Nou..... de pasta was echt niet te eten. Een hoop deegslierten met veel saus die verder niet te definiëren was maar zeker geen kaassaus was. Zelf nog maar wat kaas toegevoegd maar het mocht niet baten en daar betaal je dan 20 euro voor. Dit was de eerste maar zeker ook de laatste keer dat ik hier iets besteld heb. Jammer.... gemiste kans.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur gewacht. Belachelijk. Lekkere pizza, maar ik bestel hier nooit meer.

, 04-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht van smaak de pasta carbonara smaakte naar bolognese saus eten was koud en ruim anderhalf uur gewacht jammer niet gewend van o sole mio

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Mooi op tijd,lekker warm en een vriendelijke bezorger.Smaak is super!

, 28-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde vrij lang, maar ik vermoed dat dat met de “woensdag pizzadag” actie te maken heeft.

, 27-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het pizza dag was, waren de pizza's keurig op tijd en goed warm. We hebben heerlijk gegeten.

, 18-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste pizza margerita van Almere !!

, 11-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, snel geleverd en kregen we er ook nog heerlijke broodjes met kruidenboter erbij geleverd😊

, 06-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb om 18.30 uur de pizza besteld. Om 19.50 uur gebeld waar hij bleef, zou onderweg zijn. Nadat ik ongeveer 25 min geprobeerd heb voor de 2 x te bellen (het nr was steeds ingesprek) om 20.46 iemand gesproken. De bestelling was niet doorgekomen dus niets ontvangen!!!!!! Ik ben hier dus erg ontevreden over en bestel in het vervolg ergens anders

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste calzone van Almere en alweer lekker warm bezorgd.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Bezorging binnen 30 minuten! (ik had vroeg besteld, misschien was ik de eerste?) Geweldige service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste Calzone met lekkere saus en zoals altijd heerlijk warm bezorgd, we hebben er weer van genoten.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's en topbezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 5 minuten eerder bezorgd dan verwacht en ik weet niet hoe het komt, maar dit was met stip de lekkerste calzone gorgonzola van de afgelopen jaren. Ook de pizza vegetarisme voor mijn vrouw was príma. Dank meesterpizza-bakker!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vooral de calzone was voortreffelijk. Alles goed op temperatuur.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele jaren klant helaas bij de bestelling van vandaag (€35) geen flesje wijn en broodjes met knoflookboter gekregen. Wel snelle bezorging.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer, ook keurig binnen opgegeven tijd bezorgd. Alleen het flesje wijn ontbrak. No big deal, maar toch.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede en lekkere pizza. Vandaag helaas de broodjes vergeten maar dat kan gebeuren. Kwaliteit van de pizza's was ook vandaag weer zoals het hoort.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb laatst eten besteld bıj pızzerıa o sole Mıo almere buıten. Ik heb ın jaren nog nooıt zo een lekkere pızza gegeten. Het kwam erg snel en warm aan.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Nog steeds de lekkerste calzone, als je afhaal geen vertraging en vriendelijke personeel. Haal hier graag!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goede kwaliteit pizza. We bestellen al bij O sole Mio sinds dat we in Almere wonen. Inmiddels al 13 jaar. Vind het fijn dat de website het goed doet. Hoeven we niet meer te bellen.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 uur twee pizza's besteld, kregen een mail dat deze 18.40 bezorgd zou worden,dat werd al 19.00 uur. Twee Calzone pizza's besteld 1 met shoarma en 1 met gorgonzola. Bij het eten kwam ik erachter dat er geen gorgonzola op mijn pizza zat. Ik heb de pizza gewoon opgegeten en dacht ik stuur ze straks wel even een mail. Mail adres is niet te vinden op internet. Ik wilde dit toch even melden en heb ze even opgebeld. Kreeg ik een jong meisje aan de lijn die even na moest vragen wat ze er mee aan moest. Ze kon iemand sturen die 0,20 eurocent langs kon brengen omdat dat het prijsverschil was tussen een gewone calzone en een calzone met gorgonzola. Of bij de volgende bestelling wat extra gorgonzola. Totaal geen excuus waar het mij om ging. Voor ons dus geen pizza meer van O Solo Mio uit Almere Buiten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee punten: De mail met de aankomst tijd 17:40 kwam niet overeen met de bezorgtijd 18:05 en daarnaast werd er een bevroren tiramisu geleverd!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Een beetje (meer) knoflookolie had ik nog lekkerder gevonden. Bezorging was later dan beloofd (45 min ipv 30). Beloof niet wat je niet waar kan maken. Prijs was wel goed (niet duur). Ik zal er zeker vaker kopen.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging prima, maar de pizza en de calzone waren flauw en anders dan we gewend zijn. Was de meesterpizza bakker er zeker niet gisteravond.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's en met 20 minuten in huis. Kan niet beter toch?

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was op zich prima maar vrij lauw van temperatuur. Bezorging 23 minuten later dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en bezorging iets later dan de prognose, maar het was ook hondeweer. De pizza was nog wel goed warm.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte bezorging en vrolijke aardige bezorger, heerlijke pizza's

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed ,zeker een aanrader!! Als je lekker wilt eten dan is dit de juiste adres in Almere . Nettjes op tijd bezorgd en het eten was heerlijk warm .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekkere calzone's

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza werd drie kwartier later gebracht dan besteld. Dit ondanks een berichtje (op het tijdstip dat de pizza bezorgd had moeten worden) dat-ie onderweg zou zijn, Toen ik 20 minuten later belde was-ie wéér net onderweg. En ook dat duurde nog ruim 20 minuten. Verrassend genoeg was de pizza nog wel warm!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! en sne bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s hier proef je de echte. Kunnen Domino en New York pizza niet eens aan tippen.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was 25 minuten later dan dat de bestelling zou komen. Hij was koud, klef en alle toppings waren naar een kant van de pizza geschoven (Ik heb er een foto van). Na 1 stuk heb ik hem weg gedaan. Al mijn vorige bestellingen waren veel beter.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is altijd erg goed, zo ook vandaag. Maar helaas toch wat min puntjes Ik had om 16:30 een bestelling gedaan met een bezorgtijd van 18:15. Om 18:40 gebeld waar de bestelling bleef, ik kreeg te horen dat de bezorger onderweg was en dat hij ieder moment voor de deur kon staan., dit duurde nog is 20 minuten....precies om 19:00 kreeg ik het eten bezorgt waarvan de pizzadoos was ingedrukt en een deel van de pizza aan de deksel kleefde. Verder had ik bij een bestelde Calzone aangegeven dat er geen uien in moest en i.p. daarvan artisjokken. Helaas was dit niet gebeurt en konden we alle uien er zelf uithalen. Dus helaas een beetje onzorgvuldig en hoop dat dit in de toekomt niet meer voorkomt.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Groot, genoeg voor 2. Goed van smaak. Echte Italiaanse stijl dunne bodem (géén bordkarton). En zeker niet duur. (Bijna) exact op tijd geleverd. Extraatje: 2kleine broodjes met kruiden creme erbij. Lekker.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat ik nooit mijn positieve beoordelingen achter laat en nu dan überhaupt een reactie dan wel negatief. Normaal gesproken ben ik altijd zeer te spreken over het eten. O Sole Mio is al ruim 20 jaar mijn favoriet, maar vanavond heb ik om de blauwe kaas heen gegeten, omdat ik bang was er ziek van te worden ook mijn vriend was niet te spreken over de kwaliteit van het eten. Voorlopig even genezen. Jammer.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, hoewel de Calzone minder 'gevuld' leek dan anders. Volgende keer beter?

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat meer saus in het tasje dan in het bakje waar het in hoorde te zitten. Dus misschien beter om de deksel met folie vast te wikkelen zodat het tijdens transport over de verkeers drempels in het bakje blijft

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd meer dan uur te laat afgeleverd en bleek ook noghalf warm te zijn en geen broodjes ,We hebben tel. Contact gehad en druk werd als excuses aangevoerd ,dit is mogelijk maar dan moet je wel contact met klant opnemen en niet andersom en dan kan je wel een fles wijn beloven dat maakt niet alles goed en moet je de fles ook wel geven .we hadden voor solo mio gekozen omdat we voorheen lekkere pizza,s hebben gehad dus dit was een behoorlijke tegenvaller.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd pietsje overdreven ( anderhalf uur) vroeger bestelde ik hier altijd, was echt mijn favoriet. Pizza keiharde korst, weinig erop en lauw. Waar is het misgegaan? Exit een klant.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs na 2 pogingen nog niet gekregen wat ik besteld had en slechte kwaliteit. Nooit meer iets bestellen bij deze pizzeria

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lauw

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik was optijd en kreeg bestelling direct uit oven mee. Vriendelijk personeel en gemoedelijk.!!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza waren optijd bezorgt, ik gaf 18:15 aan op de website. En zo laat werden ze ook bezorgd. Ze waren heel warm toen ze aan kwamen en ze smaakte zoals altijd weer super lekker. Dit zijn de beste pizza’s van Almere!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde iets langer dan aangegeven (15min) en de bolognesesaus van de pizza calzone ontbrak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

goede pizza's en een heerlijk extratje.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, Zijn alleen aan het bezuinigen op de salami (halve plakjes) maar verder goed

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker