Beoordelingen van O Sole Mio Almere

Recente recensies van O Sole Mio Almere

4 sterren na 45 reviews

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vooral de calzone was voortreffelijk. Alles goed op temperatuur.

, 10-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vele jaren klant helaas bij de bestelling van vandaag (€35) geen flesje wijn en broodjes met knoflookboter gekregen. Wel snelle bezorging.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer, ook keurig binnen opgegeven tijd bezorgd. Alleen het flesje wijn ontbrak. No big deal, maar toch.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede en lekkere pizza. Vandaag helaas de broodjes vergeten maar dat kan gebeuren. Kwaliteit van de pizza's was ook vandaag weer zoals het hoort.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb laatst eten besteld bıj pızzerıa o sole Mıo almere buıten. Ik heb ın jaren nog nooıt zo een lekkere pızza gegeten. Het kwam erg snel en warm aan.

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Nog steeds de lekkerste calzone, als je afhaal geen vertraging en vriendelijke personeel. Haal hier graag!

, 14-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goede kwaliteit pizza. We bestellen al bij O sole Mio sinds dat we in Almere wonen. Inmiddels al 13 jaar. Vind het fijn dat de website het goed doet. Hoeven we niet meer te bellen.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.00 uur twee pizza's besteld, kregen een mail dat deze 18.40 bezorgd zou worden,dat werd al 19.00 uur. Twee Calzone pizza's besteld 1 met shoarma en 1 met gorgonzola. Bij het eten kwam ik erachter dat er geen gorgonzola op mijn pizza zat. Ik heb de pizza gewoon opgegeten en dacht ik stuur ze straks wel even een mail. Mail adres is niet te vinden op internet. Ik wilde dit toch even melden en heb ze even opgebeld. Kreeg ik een jong meisje aan de lijn die even na moest vragen wat ze er mee aan moest. Ze kon iemand sturen die 0,20 eurocent langs kon brengen omdat dat het prijsverschil was tussen een gewone calzone en een calzone met gorgonzola. Of bij de volgende bestelling wat extra gorgonzola. Totaal geen excuus waar het mij om ging. Voor ons dus geen pizza meer van O Solo Mio uit Almere Buiten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee punten: De mail met de aankomst tijd 17:40 kwam niet overeen met de bezorgtijd 18:05 en daarnaast werd er een bevroren tiramisu geleverd!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit. Een beetje (meer) knoflookolie had ik nog lekkerder gevonden. Bezorging was later dan beloofd (45 min ipv 30). Beloof niet wat je niet waar kan maken. Prijs was wel goed (niet duur). Ik zal er zeker vaker kopen.

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling ging prima, maar de pizza en de calzone waren flauw en anders dan we gewend zijn. Was de meesterpizza bakker er zeker niet gisteravond.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza's en met 20 minuten in huis. Kan niet beter toch?

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was op zich prima maar vrij lauw van temperatuur. Bezorging 23 minuten later dan verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en bezorging iets later dan de prognose, maar het was ook hondeweer. De pizza was nog wel goed warm.

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte bezorging en vrolijke aardige bezorger, heerlijke pizza's

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed ,zeker een aanrader!! Als je lekker wilt eten dan is dit de juiste adres in Almere . Nettjes op tijd bezorgd en het eten was heerlijk warm .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekkere calzone's

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza werd drie kwartier later gebracht dan besteld. Dit ondanks een berichtje (op het tijdstip dat de pizza bezorgd had moeten worden) dat-ie onderweg zou zijn, Toen ik 20 minuten later belde was-ie wéér net onderweg. En ook dat duurde nog ruim 20 minuten. Verrassend genoeg was de pizza nog wel warm!

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!! en sne bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s hier proef je de echte. Kunnen Domino en New York pizza niet eens aan tippen.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was 25 minuten later dan dat de bestelling zou komen. Hij was koud, klef en alle toppings waren naar een kant van de pizza geschoven (Ik heb er een foto van). Na 1 stuk heb ik hem weg gedaan. Al mijn vorige bestellingen waren veel beter.

, 21-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van het eten is altijd erg goed, zo ook vandaag. Maar helaas toch wat min puntjes Ik had om 16:30 een bestelling gedaan met een bezorgtijd van 18:15. Om 18:40 gebeld waar de bestelling bleef, ik kreeg te horen dat de bezorger onderweg was en dat hij ieder moment voor de deur kon staan., dit duurde nog is 20 minuten....precies om 19:00 kreeg ik het eten bezorgt waarvan de pizzadoos was ingedrukt en een deel van de pizza aan de deksel kleefde. Verder had ik bij een bestelde Calzone aangegeven dat er geen uien in moest en i.p. daarvan artisjokken. Helaas was dit niet gebeurt en konden we alle uien er zelf uithalen. Dus helaas een beetje onzorgvuldig en hoop dat dit in de toekomt niet meer voorkomt.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Groot, genoeg voor 2. Goed van smaak. Echte Italiaanse stijl dunne bodem (géén bordkarton). En zeker niet duur. (Bijna) exact op tijd geleverd. Extraatje: 2kleine broodjes met kruiden creme erbij. Lekker.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is jammer dat ik nooit mijn positieve beoordelingen achter laat en nu dan überhaupt een reactie dan wel negatief. Normaal gesproken ben ik altijd zeer te spreken over het eten. O Sole Mio is al ruim 20 jaar mijn favoriet, maar vanavond heb ik om de blauwe kaas heen gegeten, omdat ik bang was er ziek van te worden ook mijn vriend was niet te spreken over de kwaliteit van het eten. Voorlopig even genezen. Jammer.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en snel bezorgd

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, hoewel de Calzone minder 'gevuld' leek dan anders. Volgende keer beter?

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat meer saus in het tasje dan in het bakje waar het in hoorde te zitten. Dus misschien beter om de deksel met folie vast te wikkelen zodat het tijdens transport over de verkeers drempels in het bakje blijft

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd meer dan uur te laat afgeleverd en bleek ook noghalf warm te zijn en geen broodjes ,We hebben tel. Contact gehad en druk werd als excuses aangevoerd ,dit is mogelijk maar dan moet je wel contact met klant opnemen en niet andersom en dan kan je wel een fles wijn beloven dat maakt niet alles goed en moet je de fles ook wel geven .we hadden voor solo mio gekozen omdat we voorheen lekkere pizza,s hebben gehad dus dit was een behoorlijke tegenvaller.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd pietsje overdreven ( anderhalf uur) vroeger bestelde ik hier altijd, was echt mijn favoriet. Pizza keiharde korst, weinig erop en lauw. Waar is het misgegaan? Exit een klant.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza’s!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs na 2 pogingen nog niet gekregen wat ik besteld had en slechte kwaliteit. Nooit meer iets bestellen bij deze pizzeria

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lauw

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik was optijd en kreeg bestelling direct uit oven mee. Vriendelijk personeel en gemoedelijk.!!

, 05-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza waren optijd bezorgt, ik gaf 18:15 aan op de website. En zo laat werden ze ook bezorgd. Ze waren heel warm toen ze aan kwamen en ze smaakte zoals altijd weer super lekker. Dit zijn de beste pizza’s van Almere!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde iets langer dan aangegeven (15min) en de bolognesesaus van de pizza calzone ontbrak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

goede pizza's en een heerlijk extratje.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, Zijn alleen aan het bezuinigen op de salami (halve plakjes) maar verder goed

, 07-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel en lekker